Despre noi

Floraria April Flowers, este nascuta din pura dragoste pentru flori si din dorinta de a aduce zambetul pe chipurile oamenilor. Suntem o echipa formata din patru suflete, Andreea, Raymonda, Daria si Sofia, care au o pasiune comuna, din familie, iar pasiunea aceasta ne-a îndemnat sa ne deschidem o florarie si sa ne indeplinim totodata visul, acela de a crea un strop de arta cu ajutorul florilor.

Floraria noastra se adreseaza oricarei persoane care isi doreste sa aduca bucurie pe chipul unui om drag si celor care isi doresc ca evenimentul lor sa fie de neuitat.

beautiful-birthday-blossom-931162

Arta pentru flori

Numele florariei noastre, semnifica luna in care totul prinde viata, in care florile incep sa isi faca timid, dar sigur, prezenta: luna aprilie. Dupa parerea noastra, aceasta este luna care invinge iarna si da ocazia naturii să revina la viata.

Floraria este deschisa inclusiv sambata, preluam comenzile telefonic, direct in florarie sau online prin intermediul magazinului online si facebook, livram flori la domiciliul clienţilor sau în oricare loc se doreşte, în Sibiu şi împrejurimi.