Livrare

Livrarea produselor achizitionate se face prin angajatii nostri sau curier specializat la adresa specificata de catre client in formularul de comanda sau produsele pot fi ridicate de la sediul nostru de pe strada Victoriei nr. 31, Sibiu.


Livrarea va fi facuta la data si ora indicata de tine, la ce adresa doresti din Sibiu sau Selimbar – fie ca vrei sa primesti buchetul sau aranjamentul floral acasa, fie ca il trimiti cuiva drag. O livrare de succes depinde in foarte mare masura de corectitudinea datelor pe care ni le furnizezi (nume si adresa destinatar, nr de telefon, ora livrarii etc). Poti selecta la fiecare comanda, pe langa data livrarii si un interval orar preferat. Incercam mereu sa livram comanda in acest interval, dar nu putem garanta decat data livrarii. Acest interval este cu caracter orientativ.


Livrarea este gratuita in Sibiu si Selimbar la achizitii mai mari de 100RON.

S.C. April Day S.R.L-D. nu raspunde pentru livrari nereusite/amanate care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de catre expeditor. Datorita perisabilitatii produselor cu flori, nu raspundem de deprecierea/ofilirea produselor ca urmare prelungirii timpului de livrare.


Exista anumite perioade foarte aglomerate pe parcursul unui an (1-8 Martie, Paste, Craciun s.a), motiv pentru care te rugam sa plasezi din timp comenzile in preajma acestor perioade din an. S.C. April Day S.R.L-D isi rezerva dreptul de a decala data de livrare pentru comenzile efectuate in aceste perioade din an, dar numai cu instiintarea clientilor asupra acestui fapt in prealabil. In situatia in care nu reusim sa te contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu tine, vom considera ca avem acordul tau implicit.