Termeni si conditii

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile acestui document. April Flowers reprezinta denumirea comerciala a “S.C. April Day S.R.L-D.”, societate comerciala romana, avand sediul social in Sibiu, STR. TIGLARILOR 23, numar de ordine in Registrul Comertului: J32/60/2017, cod unic de inregistrare fiscala 36936414. Va rugam sa consultati cu regularitate prevederile acestui document. Ultima versiune a termenilor si conditiilor poate fi accesata folosind legatura „Termeni si conditii”.

1.DESCRIERE TERMENI UTILIZATI


Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.april-flowers.ro

Client - persoana fizica /persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – April Flowers, compania sau vanzatorul se refera la “S.C. April Day S.R.L-D.”, societate comerciala romana, avand sediul social in Sibiu, STR. TIGLARILOR 23, numar de ordine in Registrul Comertului: J32/60/2017, cod unic de inregistrare fiscala 36936414.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda Produsele si Serviciile, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.
Cont de utilizator sau Cont –formarea dintr-o adresa de e-mail si o parola a unei sectiuni dedicate utilizatorului care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatiile cerute despre Client / Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.)

Site sau platforma – se refera la domeniul www.april-flowers.ro si subdomeniile acestuia.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Continut digital – se refera la toate informatiile de orice tip si toate fisierele disponibile pe Site, sau afisate de April Flowers pe Paginile noastre de social media (cum ar fi fotografii, ilustratii, fisiere text, fisiere video si/sau audio, animatii, fisiere flash, fisiere de date si alte materiale, incluzand dar fara a se limita la imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe etc.) care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin intermediul unui terminal electronic;

Procesarea comenzii – toate actiunile desfasurate in legatura cu o comanda, din momentul primirii acesteia si pana in momentul trimiterii facturii aferente acestei comenzi. Aceste actiuni se refera la (dar fara a se limita la acestea): verificarea platii, darea comenzii in lucru, realizarea produsului, livrarea comenzii, confirmarea livrarii GDPR se refera la Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 Aprilie 2016 al Parlamentului European si al Consiliului UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE; Legislatia specifica privind protectia datelor se refera la legislatia nationala si europeana in materia protectiei datelor, incluzand dar fara a se limita la GDPR; Newsletter - se refera la buletinul informativ, exclusiv electronic, transmis de Companie cu privire la noutatile referitoare la activitatea April Flowers, sfaturi despre plante si flori, informatii cu privire la Produse si/sau Servicii April Flowers si/sau promotii desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea noastra cu referire la informatiile continute de acesta.


2.DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
2.1Continutul digital precum si domeniul si subdomeniile acestui Site sunt protejate prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala/industriala apartinand societatii April Flowers si/ sau colaboratorilor sai ori altor parti terte.


2.2Este strict interzis sa descarcati, sa modificati, sa publicati, sa transmiteti, sa transferati sau sa vindeti, sa reproduceti, sa creati lucrari derivate din sau in legatura cu Continutul digital la care aveti acces, sa il distribuiti, sa il afisati/ inversati/ alterati sau sa il exploatati in orice alta maniera, partial sau integral, fara acordul prealabil scris al April Flowers. Pentru orice intrebari legate de drepturile de proprietate intelecutala si/sau drepturi conexe va rugam sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de email contact@april-flowers.ro.


3.DOCUMENTE CONTRACTUALE


3.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.


3.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic. 3.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

4. POLITICA DE VANZARE ONLINE

4.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator. Pentru motive justificate April Flowers isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel April Flowers. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al April Flowers, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

4.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, April Flowers isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

4.4. April Flowers poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care April Flowers are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

4.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

4.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

4.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.5. CONFIDENTIALITATE


5.1. April Flowers va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

5.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. Orice defaimare, publicitate / reclama negativa, informatii publice daunatoare, facute de catre client fara acordul nostru, atrag apelarea la instantele judecatoresti competente si solicitarea de plata daune, in functie de prejudiciile create.

5.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. April Flowers nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

5.4. Prin inscrierea in baza de date a April Flowers, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai April Flowers: furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care April Flowers poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

6. EXONERAREA DE RASPUNDERE


6.1. S.C. April Day S.R.L-D. nu este responsabila pentru daune de orice fel, pe care clientii sau oricare terte persoane le pot suferi ca rezultat al indeplinirii de catre S.C. April Day S.R.L-D. a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor sau deteriorarea acestora.

6.2. Daca S.C. April Day S.R.L-D. nu executa obligatiile sale, clientul va trimite o notificare scrisa companiei, pe email, la office@april-flowers.ro. S.C. April Day S.R.L-D. va propune un plan de actiune de validat intre parti in termen de 5 zile lucratoare de la notificare.

6.3. S.C. April Day S.R.L-D. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la www.april-flowers.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, S.C. April Day S.R.L-D. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirect cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-lui.


7. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

7.1. Site-ul www.april-flowers.ro poate fi accesat si vizitat fara a necesita crearea unui cont. Autentificarea sau inregistrarea ca utilizator nu este necesara nici in momentul efectuarii unei comenzi. Inregistrarea ca utilizator este recomandata pentru pastrarea istoricului comenzilor, salvarea adreselor favorite, si a datelor de facturare. Inregistrarea ca utilizator se poate face cu adresa de email (necesita confirmare din email), contul de Facebook sau Google Plus. Inregistrarea ca utilizator este furnizat de April Flowers in mod gratuit pentru uzul strict personal, in conditiile si cu respectarea Termenilor si Conditiilor.

7.2. Siteul www.april-flowers.ro nu inregistreaza/retine/utilizeaza sub nici o forma informatiile referitoare la datele de accesare ale emailului, sau a conturilor de Facebook sau Google Plus. www.april-flowers.ro nu interactioneaza pe cont propriu sau in numele utilizatorilor / vizitatorilor / clientilor cu contul acestora de Facebook respectiv Google Plus.

7.3. Te rugam sa ne semnalezi la office@april-flowers.ro orice utilizare potential neautorizata a contului tau sau suspiciune de incalcare a securitatii.

7.4. Daca uiti parola, te rugam floseste serviciul de reamintire dedicat (aceasta optiune poate fi gasita in dreptul casetei de inregistrare in Contul meu sub denumirea „Ai uitat parola?”).


8. COMANDA
Buchetele de flori, aranjamentele florale si celelalte produse prezentate pe site pot fi achizitionate atat online, direct pe site, cat si telefonic la numarul de telefon +40 757499971 sau prin email la adresa office@april-flowers.ro.

8.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

8.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

8.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

8.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

8.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

8.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de April Flowers, in cazul platii online;

8.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

8.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de April Flowers se pot returna după următoarea procedură: > ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat > ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,

8.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa formularul de retur care poate fi descarcat de aici (click pentru descarcare/download).

8.7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza: Pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

8.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

8.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.9. PRODUSE


9.1. April Flowers foloseste descrieri sugestive pentru Produsele si/sau Serviciile comercializate pe Site. Cu toate acestea, va rugam sa aveti in vedere ca fotografiile disponibile pe acest Site au scop informativ.

9.2. Produsele disponibile pe siteul www.april-flowers.ro pot contine materiale uscate sau conservate, suport de sticla, lemn, metal sau plastic burete floral, pamant, flori la fir, plante verzi, plante cu flori, plante cu fructe, plante cu legume, fructe, legume sau alte elemente de decor. Acestea nu sunt destinate consumului uman.

9.3. In anumite situatii specifice, nuantele florilor din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate pe Site, in functie de disponibilitate. April Flowers nu are obligatia de a anunta clientii de stocul disponibil in timp real. Anumite produse pot suferi modificari de poze, specificatii, pret sau stoc in orice moment, fara a fi obligati sa anuntam clientii sau vizitatorii website-ului de aceste modificari.

9.4. De asemenea, marimea, forma si culoarea cosurilor si a vaselor aranjamentelor livrate poate fi usor diferita fata de marimea, forma si culoarea cosurilor si a vaselor aranjamentelor disponibile pe Site.

9.5. In masura in care Produsele disponibile pe Site nu sunt relevante pentru dvs., aveti posibilitatea de a ne solicita crearea si livrarea unui buchet personalizat sau de o alta culoare, in cazul in care acesta nu este afisat pe site.

9.6. In cazul in care anumite Produse (de exemplu, flori, ambalaje, elemente decorative, suporturi buchete etc) lipsesc de pe stoc, va vom instiinta pentru eventualele modificari.

9.7. In cazul in care nu putem furniza toata sau o parte din comanda dvs., va vom instiinta cat de curand posibil, aducandu-va la cunostina posibilitatea de a obtine rambursarea partiala sau integrala a comenzii, dupa caz.

9.8. In baza O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008, O.G. 34/2014 produsele comercializate pe www.april-flowers.ro beneficiaza de garantie, cu exceptia produselor perisabile – flori, plante. Siteul www.april-flowers.ro ofera o garantie de 3 zile pentru produsele care contin flori la fir, pentru mentinerea prospetimii florilor dar numai in conditiile in care se respecta regulile de intretinere mentionate pe eticheta produsului. S.C. April Day S.R.L-D. va raspunde la orice solicitare de garantie doar daca produsul returnat este intact si insotit de actele doveditoare ale achizitiei. Returnarea produsului se face la sediul vanzatorului sau prin curierat, caz in care costurile expeditiei vor fi suportate de catre client. Solutionarea garantiei se face in termen de 15 zile de la receptia solicitarii. Nu se acorda garantia produselor ce prezinta urme de lovituri, crapaturi, zgarieri, sau sunt returnate incomplete sau fara actele doveditoare ale achizitiei.

9.9. Daca aveti probleme legate de o comanda, va rugam sa apelati la urmatorul numar de telefon +40 757499971 sau +40 743116368 sau sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de e-mail : office@april-flowers.ro

9.10. Modificarea sau anularea comenzii se va face numai in scris, la adresa de email office@april-flowers.ro cu cel putin 24 de ore anterior orei de livrare. Incercam sa raspundem si modificarilor de ultim moment, insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu cel putin 24 de ore anterior orei de livrare. In cazul anularii comenzii, cu respectarea termenului mentionat, S.C. April Day S.R.L-D. garanteaza returnarea 100% a platii efectuate in termen de maxim 15 zile de la sesizare. In cazul anularii comenzii dupa termenul mentionat, S.C. April Day S.R.L-D. returneaza numai 50% din plata efectuata in termen de 15 zile de la cerere. S.C. April Day S.R.L-D. isi rezerva dreptul de a-si alege clientii si de a anula o anumita comanda, urmand a anunta clientul de aceasta schimbare cu minim 2 ore inaintea orei de livrare.

9.11. Inchirierea de produse se realizeaza in urma unei solicitari de oferta. S.C. April Day S.R.L-D. poate stabili preturi diferite pentru fiecare produs in parte in functie de eveniment/ocazie, cantitatea de produse inchiriate sau pachetul de produse inchiriate. Ofertele de pret transmise sunt valabile 48 de ore. Preturile produselor pot fi modificate dupa expirarea celor 48 de ore chiar daca clientul revine pentru acelasi eveniment/ocazie. Transmiterea unei oferte de pret nu obliga S.C. April Day S.R.L-D. la rezervarea produselor in cauza. Produsele pot fi disponibile la momentul transmiterii ofertei de pret si pot fi indisponibile ulterior. S.C. April Day S.R.L-D. nu are obligatia de a anunta un client in cazul in care alt client isi manifesta interesul pentru aceleasi produse sau in cazul in care aceleasi produse si ele devin indisponibile.


10. DISPONIBILITATEA FLORILOR IN FUNCTIE DE SEZON Avand in vedere sezonalitatea anumitor flori/plante/tipuri de verdeata, in cazul in care nu avem in stoc in acel moment sau calitatea/prospetimea florilor nu este la standardele noastre, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord. Verdeata/frunzele si/sau vaza/suportul pot fi schimbate fara instiintare anterioara avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare. Daca nu reusim sa va contactam in timp util folosind datele de contact furnizate de dvs, vom considera ca avem acordul dumneavoastra implicit.


11. SERVICII 11.1. April Flowers va propune o gama variata de servicii:

11.1.2. Livrarile de flori la domiciliu oriunde in judetul Sibiu;

11.1.3. Realizarea la comanda a aranjamentelor florale pentru orice ocazie;

11.1.4.Realizarea la comanda a buchetelor de mireasa si a florilor de nunta;


12. PRETURI


12.1. Toate preturile aferente Produselor si/sau Serviciilor afisate pe www.april-flowers.ro sunt exprimate în Lei si includ TVA.

12.2. La preturile afisate se adauga taxele de livrare, care pot diferi in functie de adresa unde se efectueaza livrarea.

12.3. Pretul final platit de Client este format din pretul Produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente.

12.4. Pe siteul www.april-flowers.ro nu exista asa numitele taxe ascunse.

12.5. Pretul final de achizitie este cel care a fost confirmat in pagina de Finalizare comanda; acesta va aparea in confirmarea de comanda si/sau in cuprinsul facturii.

12.6. In cazul in care exista o neconcordanta intre pretul initial afisat si cel din sectiunea “Finalizare comanda”, Clientul va achita pretul indicat in sectiunea “Finalizare comanda”.

12.7. Valoarea minima a unei Comenzi este de 100 Lei prin raportare la conditiile contractuale incheiate cu partenerii nostri, precum si prin raportare la costurile minime necesare pentru procesarea comenzilor april-flowers.ro.

12.8. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile afisate pe www.april-flowers.ro, fara o notificare prealabila. Aceasta deoarece pretul de achizitie al florilor si/sau al serviciilor suport poate varia (de exemplu in perioadele de varf, Sarbatori legale si zile specifice in alte tari, cand pretul de achizitie al Produselor si/sau Serviciilor creste).

12.9. In cazul in care Clientul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea Produsului, april-flowers.ro are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totalitate suma platita in avans atunci cand este cazul.


13.PLATI


13.1. Ne-am adaptat metodele de plata pentru a raspunde cat mai eficient nevoilor tale. Pentru comenzile online pe site, poti alege oricare dintre metodele noastre de plata:

13.1.1. Plata online cu cardul, (Visa Classic/Electron, Mastercard, Maestro) sigur si rapid, la finalizarea comenzii vei fi redirectionat catre interfata serverelor securizate ale partenerului nostru EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL);

13.1.2. Ramburs – plata in numerar la livrare – din motive de securitate, in cazul in care optati pentru plata la livrare prin ramburs, nu se pot efectua comenzi mai mari de 800 lei.

13.1.3. Plata in numerar sau cu cardul la punctul de lucru April Flowers.

13.2. Din motive care nu tin de S.C. April Day S.R.L-D. se poate intampla uneori sa existe erori in tranzactiile bancare care sa intarzie inregistrarea si procesarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau in cazul in care observati ca tranzactia pe contul dumneavoastra nu a fost efectuata, va rugam sa ne semnalati acest fapt in scris la contact@april-flowers.ro

13.3. Eventualele probleme care pot aparea in tranzactiile bancare, pot intarzia onorarea comenzii si, desi regretam orice intarziere, si vom face tot posibilul sa limitam efectele neplacute ale acestor incidente, nu detinem controlul acestor situatii, nu vom putea fi trasi la raspundere pentru acest fapt si nu vom opera rambursarea platii daca comanda a fost data in lucru chiar si cu intarziere.

13.4. Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari.

13.5. Factura fiscala va fi emisa pe numele platitorului (persoana fizica sau juridica), acesta obligandu-se sa ne furnizeze toate informatiile necesare in vederea intocmirii facturii in conformitate cu legile in vigoare. Conform articolului 155, Alin. 6 din Codul fiscal „Semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii.”, iar conform Codului fiscal art.155, alineatul 8, punctul c: „Se pot transmite facturi prin mijloace electronice”. S.C. April Day S.R.L-D. nu este obligata sa puna la dispozitia clientului factura in format fizic, ci doar in format electronic. La solicitarea clientului, totusi, putem trimite acestuia factura in format fizic, semnata si stampilata, prin curierat cu plata la destinatar. Chitanta/bon fiscal sunt eliberate doar pentru platile cu numerar.


14. LIVRARE

14.1 Termen si program de livrare Livrarea produselor se face prin angajatii nostri sau curier specializat la adresa specificata de catre client in formularul de comanda sau produsele pot fi ridicate de la punctul de lucru april-flowers, de pe str. Livrarea va fi facuta la data si ora indicata de tine, la ce adresa doresti – fie ca vrei sa primesti buchetul sau aranjamentul floral acasa, fie ca il trimiti cuiva drag. O livrare de succes depinde in foarte mare masura de corectitudinea datelor pe care ni le furnizezi (nume si adresa destinatar, nr de telefon, ora livrarii etc). Poti selecta la fiecare comanda, pe langa data livrarii si un interval orar preferat. Incercam mereu sa livram comanda in acest interval, dar nu putem garanta decat data livrarii. Acest interval este cu caracter orientativ. Programul de livrare este: Luni – Vineri 10:00-18:00, Sambata 10:00-13:00. Programul de livrari, poate fi modificat in anumite perioade ale anului (1-8 martie, Craciun, Revelion, alte sarbatori legale). Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora sau in perioade foarte aglomerate din an (Paste, Craciun, zile onomastice, 1-8 Martie etc)

14.2 Cost livrare Livrarea este gratuita pentru Sibiu si Selimbar, pentru comenzi de peste 100 lei. Iin anumite cazuri, compania poate decide taxarea unei anumite livrari. Clientul va fi informat inainte de procesarea comenzii, iar comanda va fi procesata dupa ce clientul va accepta costul de livrare.

14.3 Conditii speciale livrare S.C. April Day S.R.L-D. nu raspunde pentru livrari nereusite/amanate care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de catre expeditor. Datorita perisabilitatii produselor cu flori, nu raspundem de deprecierea/ofilirea produselor ca urmare prelungirii timpului de livrare. Exista anumite perioade foarte aglomerate pe parcursul unui an (1-8 Martie, Paste, Craciun s.a), motiv pentru care te rugam sa plasezi din timp comenzile in preajma acestor perioade din an. S.C. April Day S.R.L-D. isi rezerva dreptul de a decala data de livrare pentru comenzile efectuate in aceste perioade din an, dar numai cu instiintarea clientilor asupra acestui fapt in prealabil. In situatia in care nu reusim sa te contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu tine, vom considera ca avem acordul tau implicit. Comenzile plasate pe www.april-flowers.ro cu mentiunea de a fi livrate cu pastrarea anonimatului nu vor fi divulgate destinatarului.15. GARANTII SI RAMBURSARE PLATI
15.1. Toate Bunurile comercializate de catre April Flowers, beneficiaza de conditii de garantie dupa cum urmeaza: – Pentru buchetele si aranjamentele florale cadou (fac exceptie decorurile, buchetele si aranjamentele pentru evenimente) se ofera garantia prospetimii 5 zile calendaristice in conditiile de pastrare mentionate in instructiunile de folosire. – Pentru accesorii si alte obiecte cadou ce insotesc florile se aplica legislatia in vigoare.

16.1. Siteul www.april-flowers.ro proceseaza datele de card introduse prin partenerul nostru EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL).

16.2. Datele de card introduse la achitarea unei comenzi nu sunt stocate pe site si nici nu pot fi accesate de catre angajatii nostri. Pentru siguranta datelor tale, introducerea datelor se efectueaza direct pe serverele securizate EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL). Transmiterea datelor de card se face doar criptat, in conformitate cu legile in vigoare, si numai cu respectarea normelor care se impun pentru securitatea solutiilor de procesare a platilor.

16.3. S.C. April Day S.R.L-D. prelucreaza datele clientilor / vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor de servicii si produse, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea desfasurata de companie.

16.4. Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental April Flowers, prin urmare dedicam toate resursele si eforturile pentru a prelucra datele personale in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”).

16.5. Conform deciziei nr. 200/14.12.2015, a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), prelucrarile de date efectuate de companii in scopul mai sus mentionat, nu necesita inregistrarea la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal.

16.6. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata ulterior si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. April Day S.R.L-D. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client / vizitatori. Numele, adresa, numarul de telefon, adresa de email sunt colectate si prelucrate in vederea eliberarii documentelor de plata si a efectuarii tranzactiei bancare (daca este cazul), in vederea contactarii clientului (daca este nevoie), si in vederea livrarii produsului comandat la adresa indicata. Furnizarea acestor date este obligatorie, in vederea onorarii comenzii realizate pe www.april-flowers.ro. Refuzul de a furniza aceste date, determina anularea comenzii efectuate pe site si rambursarea platii efectuate (daca este cazul). Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către S.C. April Day S.R.L-D. si sunt comunicate numai firmei de curierat in vederea livrarii produsului la adresa indicata.

16.7. În cazul în care dezvaluirea datelor este impusa de lege (de exemplu, în vederea executarii unei hotarari judecatoresti), S.C. April Day S.R.L-D. se va asigura ca tertul care solicita dezvaluirea actioneaza in conformitate cu dispozitiile legale incidente, iar cererea priveste numai datele cu caracter personal neexcesive prin raportare la scopul necesitatii. Persoana vizata va fi informata în legatura cu dezvaluirea, numai daca legea permite.

16.8. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Deoarece pot aparea situatii in care este extrem de important sa luam legatura cu tine pentru a putea livra comanda efectuata, te rugam ca datele oferite in crearea contului personal (in special adresa de email si numarul de telefon), precum si datele destinatarului, sa fie actuale si corecte.


UTILIZARE COOKIE-URI
Folosim cookie-uri și facem acest lucru pentru a ne asigura că site-ul nostru funcționează în cele mai bune condiții, iar conținutul afișat prezintă interes și relevanță pentru tine, astfel încât să te poți bucura de o experiență de navigare și de cumpărături excelentă pe www.april-flowers.ro. Cookie-ul este un fişier care permite reţinerea setărilor şi a preferinţelor tale când ne vizitezi din nou site-ul, pentru a-ţi oferi o mai bună experienţă online. Ai posibilitatea de a permite cookie-uri sau nu, dar dacă nu vrei să permiţi lansarea de cookie-uri, va trebui să faci setările adecvate din browserul tău. Cookie-urile nu pot fi folosite pentru a rula programe sau a transmite viruşi informatici în dispozitivul tau. Cookie-urile pot fi citite numai de un server al site-ului (www.april-flowers.ro) care a salvat cookie-uri în dispozitivul tău.


17. RETELE DE SOCIALIZARE

17.1. Va rugam sa retineti ca prevederile prezentului Document sunt aplicabile si atunci cand utilizati oricare dintre site-urile sau paginile noastre de social media.

17.2. Daca ne contactati in legatura cu o reclamatie, un membru autorizat al echipei noastre online se va stradui sa va raspunda si sa solutioneze reclamatia dvs. in timp util, in conformitate cu politica April Flowers privind serviciile pentru clienti.

17.3. Prin postarea unui Comentariu sau Feedback pe oricare dintre paginile noastre de social media, sunteti de acord sa fiti singurii responsabili pentru continutul tuturor informatiilor pe care le afisati, incarcati sau transmiteti in orice alt mod.

17.4. Sunteti de acord sa nu postati: Comentarii false, improprii sau inselatoare, fisiere care contin informatii confidentiale, Comentarii care includ atacuri personale, limbaj abuziv, inadecvat sau amenintator, incitare la violenta, comunicari comerciale neautorizate, viriusi sau alte coduri rau intentionate, sau orice alt fel de materiale sau informatii care incalca drepturile altor persoane ori drepturile si/sau interesele legitime April Flowers.

17.5. Prin postarea pe paginile noastre de social media, sunteti de acord sa respectati ceilalti membri ai comunitatii, Clientii si echipa April Flowers.

17.6. Ne rezervam dreptul de a modera continutul afisat de dvs. pe paginile noastre de social media. La discretia noastra, orice postari care nu sunt conforme paragrafelor de mai sus pot fi sterse. In toate cazurile, April Flowers isi rezerva dreptul de a elimina sau de a raporta orice postare care ar putea fi considerata inadecvata, ilicita sau ofensatoare.

17.7. Incalcari repetate ale prezentei Sectiuni pot conduce la interzicerea, blocarea sau raportarea utilizatorului retelei de socializare vizate si, dupa caz, autoritatilor competente.

17.8. Atunci cand utilizati paginile noastre de social media va rugam sa nu publicati informatii personale sau sensibile despre dvs. sau despre alte persoane, sau orice alt fel de informatii ce ar putea incalca dreptul la viata privata al altei persoane.

18. OFERTE SI PROMOTII18.1. Ocazional, anumite produse pot fi prezentate pe site cu pret redus. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata, sau numai in perioada in care reducerea este disponibila pe site si nu constituie o oferta permanenta. Orice campanie promotionala desfasurata pe www.april-flowers.ro poate fi subiectul unor termeni si conditii specifice. Clientii care beneficiaza de aceste promotii sau oferte se vor supune termenilor si conditiilor legate de respectiva promotie sau oferta, respectivele prevederi completand setul de termeni si conditii de fata si nu anulandu-l.

18.2. In cazul ofertelor promotionale sau a reducerilor de preturi data comenzii/achitarii cat si data livrarii produsului trebuie sa se incadreze in perioada promotiei. In cazul in care un produs achizitionat devine subiectul unei reduceri ulterior, pretul achitat la momentul achizitiei nu poate fi redus, chiar daca data livrarii se incadreaza in perioada promotiei.

18.3. Periodic, putem oferi un voucher de discount la plasarea unei comenzi noi pe website, ce poate fi folosit la o viitoare comanda. Valoarea discount-ului este stabilita de catre April Flowers. Nu se accepta in acest caz sa se plaseze o noua comanda de catre client folosind voucherul primit, iar prima comanda sa fie anulata. Ne rezervam dreptul de a anula acest tip de comenzi, chiar si in cazul in care sunt achitate (suma fiind returnata in acest caz). Voucherul poate fi folosit doar in cazul in care comanda initiala a fost achitata si livrata cu succes.

18.4. Orice oferta promotionala este valabila in limita stocului disponibil, indiferent de perioada promotiei.

18.5. Orice incercare de a fraudare a unei promotii duce la anularea comenzii si la adaugarea adresei IP a dispozitivului de pe care s-a incercat fraudarea sistemului pe lista de Adrese IP interzise pe o perioada nedeterminata.

19. SOLUTIONAREA DISPUTELOR


19.1. In toate cazurile, Vanzatorul si Cumparatorul vor incerca sa solutioneze pe cale amiabila orice divergente, disputa ori litigiu decurgand din/sau in legatura cu Contractul si/sau acesti Termeni si Conditii, inclusiv referitor la validitatea, interpretarea, executarea ori incetarea efectelor acestora.

19.2. In vederea transarii oricarei nemultumiri cu privire la Produsele si/sau Serviciile April Flowers ce nu au fost solutionate cu ajutorul reprezentantilor nostri Costumer Service, va rugam sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de corespondenta electronica contact@april-flowers.ro.

20. PARTENERI 20.1. S.C. April Day S.R.L-D. poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea si acordul clientului. April Flowers va fi responsabila fata de client pentru toate obligatiile contractuale, chiar si in cazul cesionarii si/sau subcontractarii.

21. RASPUNDERE 21.1. S.C. April Day S.R.L-D. nu este responsabila pentru daune de orice fel, pe care clientii sau oricare terte persoane le pot suferi ca rezultat al indeplinirii de catre S.C. April Day S.R.L-D.a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor sau deteriorarea acestora.

21.2. Daca S.C. April Day S.R.L-D. nu executa obligatiile sale, clientul va trimite o notificare scrisa companiei, pe email, la contact@april-flowers.ro. S.C. April Day S.R.L-D. va propune un plan de actiune de validat intre parti in termen de 5 zile lucratoare de la notificare.


22. FORTA MAJORA


22.1. Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

22.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

23. RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR 23.1. Conform legislatiei romane in vigoare, prezentul formular intitulat Termeni si Conditii reprezinta un contract de vanzare-cumparare, iar acceptarea prezentului formular inseamna semnarea la distanta a contractului de vanzare-cumparare.

23.2. Compania respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, cu privire la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea bunurilor si serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

23.3. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre April Flowers si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Sibiu.

23.4. Prezentul formular Termeni si Conditii este redactat in limba romana, in concordanta cu legile actuale in vigoare pe teritoriul Romaniei. Orice traducere in alte limbi are la baza varianta in limba romana, iar orice litigiu se va rezolva in baza variantei Termeni si Conditii in limba romana.


24. DISPOZITII FINALE24.1.Accesarea si/sau utilizarea Platformei sau a Paginilor noastre disponibile pe retelele de socializare echivaleaza cu acceptarea de catre Vizitator, fara obiectiuni, a Termenilor si conditiilor April Flowers, valoarea acestora fiind echivalenta cu cea a unui contract valabil incheiat.

24.2. Ne rezervam dreptul de a suplimenta si/sau de a modifica din cand in cand prevederile prezentului Document. Orice astfel de modificari vor fi publicate pe Site, fiind responsabilitatea dvs. sa revizuiti Termenii si conditiile de fiecare data cand accesati Platforma. In cazul in care una sau mai multe din prevederile formularului Termeni si Conditii este considerata a fi invalida, nula sau neaplicabila, celelalte prevederi raman in vigoare si cu efecte depline. Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.

24.3. S.C. April Day S.R.L-D. si clientii vor fi considerati contractanti independenti si nici uneia dintre parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.

24.4. Termenii si conditiile siteului www.april-flowers.ro, inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre partile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

24.5. In cazul in care orice prevedere din prezentul Document este considerata a fi neconforma prevederilor legale aplicabile, nevalabila sau care nu poate fi pusa in executare, integral sau partial, in baza legii aplicabile, o astfel de prevedere sau parte a acesteia va fi considerata in aceasta masura ca nefacand parte din prezentul Document, insa legalitatea, validitatea si forta executorie a celorlalte prevederi din prezentul Document nu vor fi afectate.

24.6. Clientii / vizitatorii www.april-flowers.ro sunt de acord cu acesti termeni si conditii de la intrarea pe website pana la finalizarea vizitei aici, indiferent daca comanda produse in cadrul acestui site sau nu.